Disclaimer - Veiligheidswaarschuwing voor kinderen

1. Leeftijdsaanbeveling: Onze sieraden voor kinderen zijn ontworpen voor specifieke leeftijdsgroepen en zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. 

2. Toezicht: Het dragen van sieraden voor kinderen vereist altijd toezicht van een volwassene. Laat kinderen nooit zonder toezicht sieraden dragen, vooral niet tijdens het spelen, slapen of baden. Sieraden kunnen verstikkingsgevaar opleveren als ze per ongeluk worden ingeslikt of in de mond worden gestoken.

3. Allergische reacties: Hoewel wij alleen materialen van hoge kwaliteiten gebruiken, kunnen sommige kinderen gevoelig zijn voor bepaalde metalen of coatings. Als je kind allergische reacties vertoont, zoals huidirritatie, jeuk, roodheid of zwelling, stop dan onmiddellijk met het dragen van het sieraad en raadpleeg een arts.

4. Verstikkingsgevaar: Kleine onderdelen zoals bedeltjes, kralen of sluitingen kunnen losraken van de sieraden. Houd sieraden buiten het bereik van jonge kinderen, vooral baby's en peuters, om verstikkingsgevaar te voorkomen. Zorg ervoor dat de sieraden stevig zijn bevestigd en controleer regelmatig op losse onderdelen.

5. Veilig opbergen: Wanneer de sieraden niet worden gedragen, bewaar ze dan op een veilige plaats, buiten het bereik van kinderen. Dit voorkomt verstrengeling, breuk of verlies van de sieraden.

6. Productinspectie: Controleer regelmatig de staat van de sieraden, inclusief sluitingen, kettingen en bedeltjes. Als u tekenen van schade, slijtage of losrakende onderdelen opmerkt, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan en vervang indien nodig.

7. Gebruik buitenshuis: Het dragen van sieraden voor kinderen tijdens buitenspelen, sporten of andere fysieke activiteiten kan risico's met zich meebrengen. Het wordt aanbevolen om sieraden voorafgaand aan dergelijke activiteiten te verwijderen om letsel of verlies te voorkomen.

Onze sieraden voor kinderen worden met zorg vervaardigd. Door deze veiligheidswaarschuwingen in acht te nemen, kan je zorgen voor een veilige en aangename sieraden draagervaring voor je kinderen.

Shop hier de sieraden collectie voor kinderen.