Sieraden verzorgingstips

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de sieraden, zijn goede zorg en aandacht cruciaal. Bij Swarna Jewels zijn de sieraden gemaakt van kwalitatief goede materialen, zoals brass en 23 karaat gold plating. Lees verder om 4 essentiële sieraden verzorgingstips te ontdekken die ervoor zorgen dat je gold plated sieraden er lang stralend uit blijven zien. 

Tip 1. Zachte reiniging: maak je gold plated sieraden regelmatig schoon om vuil of resten te verwijderen die zich na verloop van tijd kunnen ophopen. Gebruik een zachte, pluisvrije doek om het oppervlak voorzichtig schoon te vegen. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën, poetsmiddelen of schurende materialen, omdat deze de gold plating kunnen beschadigen. 

Tip 2. Vermijd vocht: Vocht kan ervoor zorgen dat de gold plating voortijdig verkleurt of vervaagt. Voordat je begint met activiteiten zoals zwemmen, baden of sporten, doe je de gold plated sieraden af en bewaar je deze op een droge plaats. Het is ook raadzaam om je sieraden te verwijderen voordat je lotions, parfums of andere cosmetica aanbrengt die mogelijk chemicaliën bevatten die de laag kunnen aantasten.

Tip 3. Opslag is belangrijk: Bewaar elk stuk afzonderlijk in een zacht etui of een gevoerd juwelendoosje om krassen en klitten te voorkomen. Dit helpt ook om blootstelling aan lucht, vocht en zonlicht te minimaliseren, wat kan bijdragen aan aanslag.

Tip 4. Ga voorzichtig te werk: wees voorzichtig bij het dragen of hanteren van je gold plated sieraden om krassen en beschadigingen te voorkomen. Stel het niet bloot aan ruwe oppervlakken of rigoureuze activiteiten waardoor de vergulding mogelijk zou kunnen slijten. Vergeet niet om je sieraden af te doen voordat je gaat schoonmaken, tuinieren of sporten. Doe ook voor het slapengaan je sieraden af om zo verbuiging door druk te voorkomen.

Door deze eenvoudige maar effectieve sieraden verzorgingstips te volgen, kun je lang genieten van de glinstering en charme van je gold plated sieraden. Vergeet niet dat de juiste zorg en aandacht essentieel zijn om de schoonheid ervan te behouden en ervoor te zorgen dat het een gekoesterd onderdeel van je sieradencollectie blijft!

Lees hier ook onze veiligheidswaarschuwing voor kinderen.

Gold plated dames oorbellen - shop online