Ruilen & Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Swarna Jewels zijn voor uw eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product ongedragen en onbeschadigd, met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Swarna Jewels geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van het modelformulier en stel ons op de hoogte van uw retour door contact met ons opnemen via info@swarnajewels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden: oorbellen i.v.m. hygiëne en gepersonaliseerde sieraden.

Let op! Bewaar je retourbewijs goed.

Ruilen

Het is momenteel niet mogelijk om je bestelde artikel(en) te ruilen voor een ander product.

Terugbetaling

Het verschuldigde orderbedrag zullen wij binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Swarna Jewels behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gebruikt en gedragen zijn of niet binnen het gestelde termijn geretourneerd zijn.

 

Witte schaaltje met kleine dames oorknoppen met gekleurde kristal stenen. De gouden oorknoppen hebben een bloem motief.